Ondanks de groeiende concurrentie van effecten zoals Apex Legends, Fortnite blijft dat zijn een reus in het videogamelandschap van vandaag, en het succes zit hem in de keel. Waarschijnlijk de organisatoren van deze gedachte Fortnite Live Festival in Norwich, toen ze besloten te gebruiken de naam, het logo en de personages van het spel om uw evenement geloofwaardig te maken. De organisatoren van spannende evenementen hebben het echter slecht gedaan: dat waren ze zonder enige vergunning of toestemming van Epic Games om het evenement te associëren met Fortnite, en alsof dit niet genoeg was, het festival was een ramp.

Families die aan de rand van Norwich kwamen om te genieten van het festival moesten wachten staat urenlang in de kou - niet vanwege een bijzonder hoge opkomst, maar voor de gebrek aan personeel genoeg om ze allemaal te verwelkomen. De attracties (slechte ritten, vier karts en andere gênante voorzieningen) niet niets te maken met Fortnite, zo niet voor het overvloedige gebruik van het logo en de naam van het spel. Het enige deel van het festival dat een effectieve verbinding met het spel had, was een binnenruimte waar je Fortnite kon spelen - maar daarvoor was de aankoop van een volgend ticket, ondanks de reeds betaalde prijs bij de ingang (twaalf pond voor een normaal ticket, twintig voor een onbeperkt toegangsticket).

De organisatoren maakten meteen het i restitutie van tickets voor het aanvragen van families, en hebben laten weten dat ze van plan zijn om van het festival een jaarlijks evenement te maken. In de tussentijd echter, de Facebook-pagina van het evenement is gesloten en Epic Games heeft aangekondigd dat het de advocaten heeft gemobiliseerd.

Reacties

antwoorden