In de afgelopen tijd Overwatch Het is een beetje 'op de achtergrond gegaan, het slachtoffer van het grote succes van de Battle Royale als Fortnite eerst en Apex Legends toen. Dat van vandaag, eigenlijk, is een nieuws dat een beetje 'deze crisis bevestigt, omdat we niet zozeer terugkomen om te praten over de schutter Blizzard voor de game zelf, maar voor een reeks actiefiguren gemaakt door Hasbro.

Le Overwatch Ultimates ze zullen Tracer, Lucio, Reaper, Reinhardt en Sombra omvatten, evenals dubbele packs met Pharah with Mercy en Soldier 76 met Ana. De beeldjes hebben een kosten van 20-dollars (behalve Reinhardt die 50-dollars krijgt) en dat zijn ze ongeveer 15 centimeters hoog, met de typische scharnierende verbindingen die hen meer van het speelgoed maken dan de echte verzamelbare figuren.

De uitvoer van de Overwatch Ultimates è previsto per deze lente, althans in Amerika. We zullen zien of deze actiefiguren of speelgoed ook bij ons zullen komen.

Reacties

antwoorden