Apex Construct, VR-titel die vanaf maart 2018 op Steam verkrijgbaar is, is de protagonist geworden van een nogal ... "bizar" verhaal. Andreas vertelt ons erover, lid van Fast Travel Games (studieontwikkelaar van het spel), via a post op Reddit:

"Vorige week kwam Apex Legends uit, die bij naam en logo sterk doet denken aan onze titel (zelfs als we eerder aankwamen). Vanaf de 4 februari, Legends lanceringsdatum, bezoeken van Apex Construct in de Steam Store zijn toegenomen met 4.000%, hoewel Legends een exclusieve Origin is en niet op Steam. "
"Het nog vreemdere ding is dat we hebben deze week meer exemplaren in China verkocht dan rond de 2018!'

Andreas wilde meteen aangeven dat ze bereid zijn om iedereen terug te betalen die erom vraagt. Helaas, ondanks de goede trouw van de ontwikkelaar en het gebrek aan aandacht van degenen die een titel voor een ander gingen kopen, was hun Steam-pagina het onderwerp van de gebruikelijke negatieve recensie-bombardementen. "Gelukkig werkt het Steam-team eraan: we hebben niets verkeerds gedaan."