Sinds wanneer Koninkrijk Hearts III is eindelijk gearriveerd op PlayStation 4 en Xbox One zijn er velen die het spel Square Enix willen hebben Nintendo Switch, met diegenen die a priori uitsluiten, in feite en in plaats daarvan blijven hopen, zich baserend op technische wonderen.

La antwoord lijkt te zijn aangekomen, hoewel duidelijk niet officieel. Imran Khan, hoofdredacteur van Game Informer, heeft dat inderdaad verklaard volgens sommige van zijn bronnen Kingdom Hearts III zal nooit aankomen op de Japanse hybride consolemet de geremastered in plaats daarvan meer dan haalbaar. Nintendo zou in feite in het verleden Square Enix hebben behandeld om de serie over Switch te brengen, maar tot de conclusie gekomen dat het derde hoofdstuk onmogelijk is, ondanks de uitstekende schaalbaarheid van de Unreal Engine 4.

Kingdom Hearts

Verschillende vertogen voor de verzameling van de oude hoofdstukken, die in de onderhandeling zouden blijven waarover Nintendo en Square Enix proberen Kingdom Hearts zo snel mogelijk naar Nintendo Switch te brengen.

Alleen gerucht, niets officieels, maar als dat waar was, zullen fans van Sora & Co. moeten beginnen vergeet een mogelijk Kingdom Hearts III op Switch, blijven dromen over de mogelijke komst van de remastered.