We weten nog steeds heel weinig over Death Stranding en het weinige waarvan we weten gaat vooral over de personages (en de acteurs) die in het spel aanwezig zullen zijn. Onder deze, naast de zeer beroemde Norman Reedus, in trailer voor E3 Lea Seydoux, Franse actrice van de 1985-klasse, verscheen voor het eerst. Onmiddellijk waren er interpretaties en disquisitions over wat zijn rol in het spel zou kunnen zijn, beginnend met de ongelooflijke gelijkenis van het nieuwe personage met Mary Poppins. Nou, Hideo Kojima spuugde gisteren de kikker en verwijderde alle twijfel: het personage gespeeld door Lea Seydoux is een eerbetoon aan Mary Poppins.
Zoals eerder vermeld, hadden velen het eerder gehypothetiseerd, gezien de overeenkomsten in de pose, in de tas en in de paraplu. Via een tweet bevestigt de maker van het spel het eindelijk, zonder iets anders toe te voegen aan de rol van het personage. Tussen wat de volgende info over het spel?