Vandaag is op ResetEra opgemerkt dat Yosuke Hashimoto, Directeur van Bayonetta 2 en veronderstelde directeur ook van Bayonetta 3, had alle vermeldingen verwijderd die betrekking hebben op Platinum Games van zijn profiel Twitter. Later op de dag bevestigde Hashimoto dat hij de studie had verlaten.

Hashimoto was tevens directeur van Star Fox Zero en was de software bedrijf sinds haar oprichting in 2007. Hij werkte ook als producer voor de originele Bayonetta. Gezien als de opvolger van Hideki Kamiya, vice-president van Platinum Games, Hashimoto was een van de meest betrouwbare ontwikkelaars van de studie. Zonder aangekondigde projecten, werd aangenomen dat Hashimoto ook werkte aan het derde hoofdstuk van Bayonetta. Het is moeilijk te zeggen of dit waar is of niet, aangezien noch PlatinumGames noch Nintendo de directeur van het spel niet hebben aangekondigd.

De enige recensie van Bayonetta Nintendo 3 werd opgenomen in de laatste Direct, dat zojuist aangekondigd dat ontwikkelaars werkten en dat alles ging goed.

Reacties

antwoorden