Een geschenk voor iedereen ter gelegenheid van Valentijnsdag: epic Games dus besloot hij bied de Battle Pass van het Fortnite 8 Season gratis aan voor iedereen die bepaalde tijdmissies voltooit.

Een merkbaar gebaar waardoor spelers van Epic Games hun V-buck kunnen redden door het eenvoudig te voltooien dertien specifieke missies binnen de 27 februari. Als het gaat om het opslaan van spelers kan het alleen maar goed zijn, maar het is echt merkwaardig dat dit gebaar, wat betreft de inkomsten van Fortnite geen probleem zijn voor Epic Games, ertoe zal leiden dat het softwarehuis veel potentiële inkomsten verliest.

Dat dit gekoppeld is aan het grote succes van de strijd royale Apex Legends? Sinds enige tijd staat Fortnite niet langer op de eerste plaats op Twitch-uitzendingen, met een drastische daling in kijkers ten gunste van het gratis te spelen respawn Entertainment wat pas een paar weken geleden lukte.

Epic Games en zijn Fortnite kan niet langer op hun lauweren rusten, de strijd royale ziet al geruime tijd de winnaar Apex Legends.

Reacties

antwoorden