gisteren Respawn heeft bevestigd dat Titanfall 3 nog niet in ontwikkeling is en dat het onderzoek zich voor het moment zal concentreren Apex Legends. Ondanks dit, het is waarschijnlijk dat we tegen het einde van het jaar een andere titel in hetzelfde universum zullen zien.

Om te suggereren dat het was Wint Zampella, oprichter van het team, wie op Twitter schreef: "We werken dit jaar aan iets anders op Titanfall [...]. We houden van experimenteren in dit gekke universum! "

Verdere bevestiging kwam toen van Andrew Wilson, CEO van Electronic Arts, die gisteren tijdens een conferentie over financiële resultaten zei:

"Respawn is van plan om een ​​game uit te brengen premie dit jaar, wat een andere ontwikkeling van het Titanfall-universum zal zijn ".

We moeten gewoon wachten op de volgende voor meer nieuws over dit tweede project.

Reacties

antwoorden