Het vechtspel Super Smash Bros. Ultimate Nintendo blijft verbazen, ditmaal niet vanwege een lek, maar voor een ongelooflijke aflevering gebeurde er in de game een Luigi.

De aardige broer van Mario, blijkbaar gekust door geluk: volgens wat we zien in de video geüpload door de gebruiker Omega tiran, Luigi zou de meest krachtige karakter van het volledige rooster als al zijn tegenstanders, bestuurd door de high-end CPU, dat zijn ze zo geïntimideerd door hem dat ze de voorkeur geven aan zelfmoord in plaats van het onder ogen te zien.

Om de situatie paradoxaal te maken, is het de keuze gemaakt door de speler die Lugi beheert die er wijselijk voor heeft gekozen om hem niet letterlijk te laten bewegen, maar toch enkele zeer kostbare overwinningen te behalen.

Dus ben je klaar om het uit te dagen? Wees voorzichtig dat het gevaarlijk kan zijn.