Als een donderslag bij heldere hemel, SEGA aangekondigd een grote financieel verlies als gevolg van het slechte succes van de mobiele afdeling.

Volgens de laatste economische resultaten van het bedrijf gerapporteerd door Gamingbolt, de Japanse industrie heeft aangekondigd dat zij een buitengewoon verlies zal lijden van 55 miljoen.

Bovendien specificeert de bron dat de leidende aandelen van de Japanse onderneming in de mobiele markt zijn vertraagd als gevolg van de intensivering van de concurrentie.

Om deze onaangename situatie te vermijden, heeft SEGA aangekondigd te willen maken van de IP die op dit moment bezit, alsmede externe degenen te nemen, om zo het begrip van de games te verbeteren tijdens een poging om de inkomsten te verhogen door gebruik te maken van de introductie van nieuwe producten in de ' fiscaal jaar.

Dit werk zal ook resulteren in een duidelijke verbetering van de interne processen ontwikkelen, zodat het efficiënter en winstgevender op de mechanismen achter de oprichting van de games uit de huidige situatie te maken.

Reacties

antwoorden