Na de uitstekende delen van Skyrim, DOOM en Wolfenstein 2, Bethesda hij denkt erover om zelfs de ambitieuze te brengen 2 Rage op Nintendo Switch. Op dit moment is er niets concreets en de ontwikkeling is alleen gericht op pc, PlayStation 4 en Xbox One, maar het softwarehuis hij sloot niet uit een aankomst ook op de Japanse hybride console.

Bethesda is inderdaad "onderzoeken"Als de porting daadwerkelijk mogelijk is zoals gebeurde met de bovengenoemde titels, en als het geweldige werk dat gedaan moet worden dan is zowel technisch als economisch haalbaar praten. Zeker, Rage 2 is een veel gecompliceerdere titel voor de hardware van Nintendo Switch, met een open wereld die misschien niet door de Japanse machine wordt ondersteund.

Het uitstekende werk van de Paniekknop maakt iedereen zeer zelfverzekerd, dus hoop op de komst van Rage 2 ook op de Nintendo-console het is niet zo utopisch.

Reacties

antwoorden