Subnautica het breidt uit, gaat van de zeebodem naar de arctische kou. Het doet dit met een passende uitbreiding Onder nul, dat zal er een zijn standalone: het vereist daarom niet dat het basisspel werkt, waardoor het meer op een ervan lijkt vervolg dan tot een echte uitbreiding. Vanaf vandaag Below Zero Het is beschikbaar op Steam bij vroege toegang, en om te vieren, hebben de ontwikkelaars van UnknownWorlds onthuld de eerste trailer uitbreiding.

Below Zero, waarvan de ontwikkelaar een "nieuw hoofdstuk" in de geschiedenis definieert, vindt plaats een jaar later de gebeurtenissen van Subnautica, in een gletsjergebied van de planeet 4546B, eerder onontgonnen. In het bijzonder is de instelling één buitenaards onderzoeksstation, en de speler moet de omgeving verkennen, boven en onder het oppervlak, verschillende gevaren overleven - in de eerste plaats natuurlijk, de buitenaardse fauna. Dat laatste is absoluut het hoofdrolspeler in de trailer, die je hieronder kunt zien.

Beyond Zero is momenteel beschikbaar op Steam e op de Epic Store, waar het zal blijven vroegtijdige toegang ongeveer een jaar, volgens de schattingen van UnknownWorlds.