De juridische problemen die ze hebben veroorzaakt Quantic Dream in de rechtszaal wegens vermeende mishandeling van hun werknemers waarschijnlijk ook indirect hebben gekwetst, omdat er een pauze was Sony.

After Heavy Rain, Beyond: Two Souls and Detroit: Become Human, en daarom het volgende spel van Quantic Dream zal multiplatform zijn, zoals we kunnen begrijpen woorden di David Cage e Guillaume de Fondaumière. In feite is dit volgens de twee cijfers een nieuw begin voor het onderzoek waarmee overeenstemming is bereikt NeteaseChinese uitgever die ook werkt aan de nieuwe IP van Bungie en Diago Immortal.

Dit zijn de woorden van Guillaume de Fondaumière:

We streven ernaar aanwezig te zijn op alle platforms van spelers die onze werken kunnen waarderen. We zullen natuurlijk ook op PlayStation ontwikkelen, maar we zullen ook aanwezig zijn op alle andere grote platforms.

Dus in de toekomst zullen we de werken van kunnen zien Quantic Dream en David Cage zelfs op pc en andere consoles.