Na een intrigerende (en zorgelijke) lancering in maart 2018, het ambitieuze werk van Zeldzaam op basis van piraten, Sea of ​​Thieves, heeft verloren gevonden in de zee. Er was eigenlijk niet veel te doen, maar aan het einde van vorig jaar is deze speech veranderd en Sea of ​​Thieves is de ranglijst aan het beklimmen Trekken, elke dag de top naderen.

In de afgelopen weken, was het niet ongewoon om het spel net buiten de top 10 en een paar dagen geleden, is ook aangekomen in Top 3 te zien, met een bijzonder sterke maandag dat zag hem op de tweede plaats met 102.000 toeschouwers tegen 217.000 van Fortnite, de eeuwige eerste.

Dit is in veel opzichten ongekend. Sea of ​​Thieves werd afzonderlijk geïntroduceerd en bracht het grootste deel van de 2018 door met minder dan 10.000-toeschouwers per dag. Toen, in december, bracht Rare de "Shrouded Spoils" -update uit, waardoor het spel onvoorspelbaarder werd door nieuwe vijanden toe te voegen, oude trucjes te geven en iets te verbeteren. Dit heeft de interesse van de fans nieuw leven ingeblazen. De trend is constant gebleven, met nieuwe updates van Rare en steeds meer gebruikers die de game bekijken. Speel je nog steeds met ons?

Reacties

antwoorden