Het is tijd om te scrounge! Natuurlijk hebben we het niet over champagne en kaviaar, maar een gratis spel is altijd een gratis spel. Deze keer om ons het geschenk te geven is Humble Bundle, die van vandaag tot en met zaterdag 26 een kopie van Deponia zal schenken: The Complete Journey voor iedereen die zich abonneert op de nieuwsbrief van de site. Als u al bent geregistreerd, wacht de titel op u. Als je het nu wilt nemen, is het genoeg klik hier
Vergeet niet om uw sleutel te verzilveren nadat u uw sleutel heeft ontvangen: u heeft pas tijd tot 31 in januari voordat deze vervalt.

Deponia: The Complete Journey is een klassieke tip en clicka ontwikkeld door Daedalic Enterteinment, uitgebracht in de 2014 en winnaar van talloze prijzen, vooral in hun thuisland, Duitsland. De game is volledig in het Italiaans. Als u een snel idee wilt, is hier de officiële trailer:

Zelfs de winkel van Epic Games heeft besloten ons een cadeau te geven!