Logboek, 1-dag

Nu zal ik je mijn allereerste impact vertellen met Atlas, die ongeveer anderhalf uur duurde. Ik benadruk dat wat er gebeurde niet werd gefilterd of geaccentueerd, het is gewoon een verhaal over wat er gebeurde:
download het spel zonder problemen via een code die door het softwarebedrijf wordt verstrekt; start het; Ik maak mijn pc met een tatoeage van het beroemde keelgebied Phava of Fraws tentoongesteld in het MOMA; spawno in de wereld; I, met een ellendige RTX 2080, was ik vrij zeker van dat alles dan opgelegd te houden, zelfs voordat je het spel, beginnen op de hoogste instellingen. Eenmaal verscheen in de gaming wereld, na ongeveer een paar minuten van het laden en met het idee dat alles was afgesloten, natuurlijk begint Achterblijvende en nemen in een verachtelijke en, zonder te begrijpen hoe, ik sterf. Voordat ik alle instellingen en de resolutie, respawno maar deze keer in de lucht, opnieuw instel, val ik naar de grond en sterf; weer afstoten, ze vallen me aan met slangen, ik sterf; wederom, onder water, in het midden van de oceaan, pleeg ik de voorkeur aan zelfmoord om een ​​nieuw punt van wedergeboorte te vestigen. Vanaf hier volgen elkaar ongeveer veertig minuten om spawn punten en de daaruit voortvloeiende sterfgevallen veranderen door verdrinking, uit de hemel valt, bugs die me herboren te worden in een etherische paradijs waar ik de witte wolken te zien alleen, totdat tenslotte verschijnen ik in een stad. In het midden van de bergen en de sneeuw, sterf ik van de kou.

Gewoon een moeilijk haar om de texturen te laden

Logboek, 2-dag

Hoewel de eerste dag nogal traumatisch was, moet ik mezelf niet demoraliseren. Voordat ik het spel start, begrijp ik dat ik hulp nodig heb. Ik schrijf een bericht in de subreddit opgedragen aan Atlas vragen om hulp bij het opstarten. Dus ik begrijp dat het beste is om te beginnen met een Freeport, dat wil zeggen een gebied waar al een haven en NPC's zijn en waar je kunt beginnen herstel de eerste materialen. De hoeveelheid materiaal die nodig is voor het maken van objecten is vrij duur, maar het is ook gemakkelijk te vinden. Het landbouwsysteem is nogal basaal: terwijl je rondloopt, kun je E vasthouden om vezels en kiezels te verzamelen, en dan een boom een ​​minuut lang slaan om de eerste oogst te maken, en vanaf daar is het allemaal in afdaling (ongeveer). Na een paar minuten kunt u bijl, kampvuur, speer, bed en doos maken om materialen te plaatsen. Elke actie verhoogt de ervaringsbalk en, bijgevolg, doet verhoging van het niveau ons in staat stellen om een ​​van onze statistieken (leven, transporteerbaar gewicht, uithoudingsvermogen enzovoort) te vergroten en ook een reeks vaardigheden te leren die verband houden met de aanval, de domesticatie van dieren of navigatie. Bovendien is het mogelijk om te leren hoe je nieuwe objecten kunt maken via een boomsysteem dat slecht is opgezet en moeilijk te interpreteren is. Perfect, mijn overlevingsset is klaar. Ik adviseer je om eerst het bed te maken, om een ​​vast respawnpunt te hebben. In de Freeports is er ook een NPC waar je een vlot of een kleine boot kunt kopen. Je kunt je beter voorbereiden, wat dieren doden om wat vlees te verzamelen voor de reis die op me wacht, de boot kopen, het bed plaatsen, nog een paar uitstapjes maken naar de Freeports (verdeeld in noord, zuid, oost en west) en uitschakelen . Morgen zal mijn odyssee beginnen, ik heb er vertrouwen in!

Dit is wat ik zag tijdens mijn eerste respawns

Logboek, 3-dag

De boot verdween, samen met alle voorwerpen die ik had bewerkt, de doos vol materialen en het kampvuur vol sappige gekookte biefstukken en houtskool. En zelfs mijn niveaus zijn verdwenen. Het is alsof mijn pc zichzelf opnieuw heeft ingesteld. En nee, ik controleerde en de server was een paar uur niet teruggeschreven of ik werd aangevallen, ik ben een PvE-server. Ik heb nog steeds de kans om alle niveaus toe te voegen die ik tot nu toe heb gedaan, maar ik ben alles kwijt. Buiten beschouwing latend vraag ik in een chat waar het mijn boot kan zijn en vraag me of ik van de ene cluster naar de andere heb gereisd of in elk geval snelle bewegingen in bepaalde richtingen heb gemaakt. Ik antwoord ja, ze vertellen me dat het een fout is, het gebeurt, ik moet weer gaan boeren. Ik uitschakelen.

Hier is de verdeling van de spelwereld. Een megakaart verdeeld in clusters, elk alsof het een aparte server was.

Logboek, 4-dag

Nee, vandaag speel ik niet.

Logboek, 5-dag

Je handen beter oprollen. Ik herhaal alles wat ik deed tijdens de 2-dag. We zullen, levelen, leren objecten bouwen, mijn eerste vlot kopen en gaan. Deze keer werkt alles en eindelijk merk ik dat ik aan het surfen ben. Het navigatiesysteem is niet echt goed gedaan, maar het is tenminste begrijpelijk. Voordat je aan het roer gaat moet je de zeilen openen en, gebruik makend van een praktisch diagram dat altijd rechtsboven getoond wordt, probeer de wind te volgen om sneller te gaan. Het "probleem" is dat, als je aan het roer staat, om de zeilen te laten zakken, je uit de gids moet "stappen", op de zeilen klikt en de opening wijzigt. Er is een gewoonte, maar het werkt tenminste, al is het maar al te goed, beter om het niet te merken. En zo zeil ik. Oostelijke richting, naar een andere cluster. En dat is het, verder gebeurt er nog twintig minuten niets. Navigo. Van tijd tot tijd sproot een dolfijn, springt op het water, volgt het vlot en het tafereel was ook op zijn eigen manier interessant: de dolfijn had geen buggy. De kaart is absoluut groter dan ik had gedacht en de navigatietijden tussen de verschillende gebieden zijn ongelooflijk lang. Eindelijk, na een paar YouTube-video's van wachten, arriveer ik. Van een afstand zie ik land, aankomend zie ik ook veel schepen, geen vlotten, maar gewoon enorme galjoenen met veel mensen. Eindelijk een beetje van het leven! Landend, een krokodil achtervolgt me, ik sterf. Respawno op de boot, stevig verankerd aan de kust, lijkt een krokodil dichtbij, ik sterf. Voor vandaag zou ik zeggen dat het genoeg is.

De geneugten van mijn eerste reis

Logboek, 6-dag

Ik begrijp dat de game problemen heeft die ik niet wil overwinnen, althans niet alleen. Overal, zowel op Reddit als op het officiële forum, raden ze aan het in gezelschap te spelen, waardoor het gemakkelijker is om ermee om te gaan. Het leven voor een eenzame piraat is onmogelijk in de wereld van Atlas, althans voorlopig niet. Ik sluit het, in de hoop dat ik het op een dag zal heropenen en zal ontdekken dat het is veranderd, maar dat het op dit moment mijn tijd niet verdient. Ik heb ook een onofficiële server geprobeerd met ervaring en buit vermenigvuldigd met 8, maar je komt eenvoudig eerst wat insecten tegen of sterft door vreemde monsters. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars alle goede dingen vergeten zijn die ze hebben geleerd van Ark's ontwikkeling. Ik moet gewoon wachten en hopen.