Logboek, 1-dag

Nu zal ik je vertellen over mijn eerste impact op Atlas, die ongeveer anderhalf uur duurde. Ik benadruk dat wat er is gebeurd niet is gefilterd of geaccentueerd, het is gewoon een verhaal over wat er is gebeurd:
download het spel zonder problemen via een code die door het softwarebedrijf wordt verstrekt; start het; Ik maak mijn pc met een tatoeage van het beroemde keelgebied Phava of Fraws blootgesteld aan de MOMA; spawno in de wereld; Ik, met een slechte RTX 2080, was er vrij zeker van dat ik alles vasthield en vervolgens, zelfs voordat ik de game startte, alles op de maximale instellingen instelde. Eens verscheen in de gamewereld, na ongeveer een paar minuten laden en met het idee dat alles was geblokkeerd, begint het natuurlijk te lagger en te schieten op een onwetende manier en, zonder te begrijpen hoe, ik sterf. Voordat ik weer ga liggen, verlaag ik alle instellingen en de resolutie, respawno maar deze keer in de lucht, val ik naar de grond en sterf ik; ze ademen weer, slangen vallen me aan, ik sterf; respawno nogmaals, onder water, in het midden van de oceaan, geef ik er de voorkeur aan zelfmoord te plegen om een ​​nieuw renaissancepunt in te stellen. Vanaf hier zijn er ongeveer veertig minuten spawn-punten en de daaruit voortvloeiende sterfgevallen door verdrinking, vallen uit de lucht, insecten die me herboren maken in een etherisch paradijs waar ik alleen wit en wolken zie, totdat ik eindelijk in een stad. Midden in de bergen en de sneeuw, en ik sterf van de kou.

Gewoon een moeilijk haar om de texturen te laden

Logboek, 2-dag

Hoewel de eerste dag nogal traumatisch was, moet ik mezelf niet demoraliseren. Voordat ik het spel start, begrijp ik dat ik hulp nodig heb. Ik schrijf een bericht in de subreddit opgedragen aan Atlas om hulp vragen om aan de slag te gaan. Ik begrijp daarom dat het beste is om uit te gaan van een Freeports, dat is een gebied waar al een poort aanwezig is en van de NPC's en waar het mogelijk is om te beginnen herstel de eerste materialen. De hoeveelheid materiaal die nodig is voor het maken van objecten is vrij duur, maar het is ook gemakkelijk te vinden. Het landbouwsysteem is nogal basaal: terwijl je rondloopt, kun je E vasthouden om vezels en kiezels te verzamelen, en dan een boom een ​​minuut lang slaan om de eerste oogst te maken, en vanaf daar is het allemaal in afdaling (ongeveer). Na een paar minuten kunt u bijl, kampvuur, speer, bed en doos maken om materialen te plaatsen. Elke actie verhoogt de ervaringsbalk en, bijgevolg, doet verhoging van het niveau waardoor we een van onze statistieken (leven, draagbaar gewicht, uithoudingsvermogen, enz.) kunnen verhogen en een aantal vaardigheden kunnen leren die verband houden met aanvallen, domesticatie van dieren of navigatie. Verder is het mogelijk om te leren nieuwe objecten te creëren via een boomsysteem dat slecht is ontworpen en moeilijk te interpreteren is. Perfect, mijn overlevende set is klaar. Ik raad je aan om eerst het bed te maken om een ​​vast respawnpunt te hebben. Binnen de Freeports is er ook een NPC van waaruit u een vlot of een kleine boot kunt kopen. Het is beter om me klaar te maken, ik dood wat dieren om wat vlees te verzamelen voor de reis die op me wacht, ik koop de boot, ik plaats het bed, ik maak nog een paar reizen naar de Freeports (verdeeld in noord, zuid, oost en west) en ik schakel uit . Morgen begint mijn odyssee, ik heb er vertrouwen in!

Dit is wat ik zag tijdens mijn eerste respawns

Logboek, 3-dag

De boot verdween, samen met alle voorwerpen die ik had bewerkt, de doos vol materialen en het kampvuur vol sappige gekookte biefstukken en houtskool. En zelfs mijn niveaus zijn verdwenen. Het is alsof mijn pc zichzelf opnieuw heeft ingesteld. En nee, ik controleerde en de server was een paar uur niet teruggeschreven of ik werd aangevallen, ik ben een PvE-server. Ik heb nog steeds de kans om alle niveaus toe te voegen die ik tot nu toe heb gedaan, maar ik ben alles kwijt. Buiten beschouwing latend vraag ik in een chat waar het mijn boot kan zijn en vraag me of ik van de ene cluster naar de andere heb gereisd of in elk geval snelle bewegingen in bepaalde richtingen heb gemaakt. Ik antwoord ja, ze vertellen me dat het een fout is, het gebeurt, ik moet weer gaan boeren. Ik uitschakelen.

Hier is de verdeling van de spelwereld. Een megakaart verdeeld in clusters, elk alsof het een aparte server was.

Logboek, 4-dag

Nee, vandaag speel ik niet.

Logboek, 5-dag

Beter je mouwen oprollen. Ik herhaal alles wat tijdens de 2-dag is gedaan. We zullen, in niveau stijgen, leren om objecten te bouwen, mijn eerste vlot kopen en gaan. Deze keer werkt alles en merk ik dat ik eindelijk aan het zeilen ben. Het navigatiesysteem is niet echt goed gemaakt, maar het is tenminste begrijpelijk. Voordat u aan het roer begint, moet u de zeilen openen en, met behulp van een handig schema dat altijd rechtsboven wordt weergegeven, proberen de wind te volgen om sneller te gaan. Het "probleem" is dat, als u aan het roer staat, u de zeilen moet laten "uitstappen" uit de gids, op de zeilen moet klikken en de opening moet veranderen. We moeten eraan wennen, maar het werkt tenminste, zelfs als het niet al te best is, is het beter om het niet op te merken. En dus surf ik. Oostelijke richting, naar een ander cluster. En dat is het, nog twintig minuten gebeurt er niets. Navigo. Zo nu en dan verschijnt er een dolfijn die, hopend op het water, het vlot volgt en de scène ook op zijn eigen manier interessant was: de dolfijn zoemde niet. De kaart is zeker groter dan ik dacht en de navigatietijden tussen de verschillende gebieden zijn ongelooflijk lang. Eindelijk, na een paar YouTube-video's te hebben gewacht, kom ik eraan. Van een afstand zie ik de aarde, naderend zie ik ook veel schepen, geen vlotten, maar echt enorme galjoenen met veel mensen. Eindelijk wat leven! Landing, ik word achtervolgd door een krokodil, ik sterf. Een naburige krokodil verschijnt op de boot, stevig verankerd aan de kust, ik sterf. Voor vandaag zou ik zeggen dat het genoeg kan zijn.

De geneugten van mijn eerste reis

Logboek, 6-dag

Ik begrijp dat de game problemen heeft die ik niet wil overwinnen, althans niet alleen. Overal, zowel op Reddit als op het officiële forum, raden ze aan het in gezelschap te spelen, waardoor het gemakkelijker is om ermee om te gaan. Het leven voor een eenzame piraat is onmogelijk in de wereld van Atlas, althans voorlopig niet. Ik sluit het, in de hoop dat ik het op een dag zal heropenen en zal ontdekken dat het is veranderd, maar dat het op dit moment mijn tijd niet verdient. Ik heb ook een onofficiële server geprobeerd met ervaring en buit vermenigvuldigd met 8, maar je komt eenvoudig eerst wat insecten tegen of sterft door vreemde monsters. Het lijkt erop dat de ontwikkelaars alle goede dingen vergeten zijn die ze hebben geleerd van Ark's ontwikkeling. Ik moet gewoon wachten en hopen.