Bandai Namco e Akira Toriyama, met Dragon Ball, vonden ze echt hun kip met de gouden eieren. Na Xenoverse 2, FighterZ en de volgende Super Dragon Ball Heroes: World Mission hebben we op dit moment ook een RPG bekend met de codenaam van Dragon Ball Z Project.

De informatie is echt nihil maar, zoals te raden is uit de titel, zullen we reizen het hele verhaal van Z, met misschien zelfs Super. Op dit moment kunnen we alleen maar beginnen te fantaseren, vooral na de woorden Bandai Namco: volgens het softwarehuis, in feite, met Dragon Ball Peoject Z we zullen de wereld en het universum van Dragon Ball zien zoals nog nooit eerder is gebeurd in een ander videospel.

Zullen we een open wereld hebben die vrijelijk verkend kan worden, met gevechten die ons doen stijgen in niveaus totdat we verschillende upgrades, inclusief transformaties, deblokkeren? Gelukkig zullen we meer informatie krijgen over de 26 en 27 januari, ter gelegenheid van Dragon Ball FighterZ World Tour.