Het schijnt dat Electronic Arts heeft zijn spel van geannuleerd Star Wars open wereld. Deze game lijkt te zijn ontwikkeld door EA Vancouver en moest een herverbeelding zijn van de single player-game waarop Visceral Games werkte en die werd geannuleerd in de 2017.

Electronic Arts heeft geen officiële verklaring afgegeven met betrekking tot de annulering, maar Kotaku beweert dat drie mensen die bekend zijn met de evenementen van het bedrijf hebben bevestigd dat deze game niet langer bestaat.

Al in oktober 2017, toen EA sloot Visceral Games, verklaarde de uitgever dat hij van plan was het spel naar een bredere ervaring te verplaatsen met als doel meer variatie en een grotere massa spelers mogelijk te maken. Het spel zou nog steeds de Frostbite Engine hebben gebruikt en het ontwikkelteam zou de centrale elementen van het spel opnieuw hebben uitgevonden om spelers een Star Wars-gebaseerd avontuur met een grotere diepte en breedte te bieden. Blijf in contact voor verdere updates.