De Epic Games Store heeft besloten om zijn terugbetalingsbeleid bijwerken, ze afstemmen op die al op zijn plaats voor een lange tijd op zijn vlaggenschip concurrent, Steam. Net als op het Ventielplatform zal het in feite mogelijk zijn om terug te keren elk spel, een terugbetaling krijgen, door veertien dagen van de aankoop, op voorwaarde dat je minder dan twee uur hebt gespeeld.

anders Stoomechter, om restituties te krijgen voor de Epic Games Store moet je nog steeds een support ticket en wacht tot het wordt overgenomen door een lid van de customer service. Sergey Galyonkin, die de rol van heeft directeur publicatiestrategie bij Epic, zei hij Twitter dat dit een is tijdelijke situatie, en dat het werk doorgaat om ook een functie in te voegen die autonome terugbetalingen toestaat.

Deze veranderingen maken er deel van uit lange reeks veranderingen al ingevoerd, of nog in de pijplijn, voor de Epic Games Store. Onder de anderen noemen we het toekomstige ondersteuning del lokale prijzen en valuta's (op dit moment zijn er alleen Amerikaanse dollars en ponden), en de toevoeging van een beoordelingssysteem. In tegenstelling tot Steam zijn recensies echter niet voor elk spel beschikbaar: dat moeten ze wel zijn de ontwikkelaars, via opt-in, om de toevoeging van beoordelingen aan hun titel toe te staan. Galyonkin sprak ook preventie systemen anti-herziening van bombardementen, maar voorlopig zijn er geen verdere details.

Door je te registreren bij de Epic Games Store, is het op het moment mogelijk gratis vangen een kopie van What Remains of Edith Finch.

Reacties

antwoorden