Na lang wachten, Koninkrijk Hearts III het komt echt. Over iets meer dan twee weken kunnen we eindelijk het laatste (voorlopig) hoofdstuk van een van de populairste videogameseries en de angst voor de spoiler Het is echt heel hoog.

Het gevaar is eigenlijk al rondgesproken een maand geleden, wanneer een gebruiker erin is geslaagd om enkele exemplaren van het spel in bezit te nemen en door video's van enkele in-game-films te plaatsen. Om elk ander probleem te voorkomen, Square Enix besloot pas later de geheime finales vrij te maken via enkele updates:

Il 29 januari, de dag van de release van Kingdom Hearts III, zal de 1.01-patch worden gepubliceerd die enkele bugs zal oplossen en het Memory Archive zal implementeren. de 30 januari in plaats daarvan wordt de video toegevoegd met deepiloog van het spel, of het echte einde van het verhaal: het is duidelijk dat je het hoofdavontuur moet voltooien om het te kunnen bekijken.

Il 31 januarieindelijk, de geheime film, die alleen zichtbaar is door het spel te voltooien, de epiloog te bekijken en aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Dit laatste is zeker het allerbelangrijkste, aangezien het zijn werk zal doen verbinding met een mogelijk toekomstig hoofdstuk van de serie.

Dat van square Enix het is een verstandige keuze, gezien de grote verwachting van de fans dat het zou kunnen worden geruïneerd door degenen die op de een of andere manier in bezit kwamen Koninkrijk Hearts III voor de dag.