Rockstar Games hij nam niet eens de tijd om van de verschillende prijzen te genieten Game of the Year opgedragen aan Red Dead Redemption 2 die al begint te evolueren naar nieuwe horizonten van videogames.

De verschillende Rockstar studio's over de hele wereld zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers om hun technische vaardigheden te bevorderen, met name wat betreft de gezichtsopname animatie en motion capture, die blijkt steeds cruciaal voor fotorealistische animatie Rockstar is op zoek naar in zijn games.

Zoals opgemerkt door GearNuke, Rockstar New York huurt momenteel een Technical Face-ontwikkelaar en een ontwikkelaar van MoCap Tools in voor 'toekomstige titels', terwijl Rockstar Toronto op zoek is naar een Senior Technical Artist om 'het volgen van gezichtsanimatie' te verbeteren. Rockstar India promoot ook posities voor een gezichtsanimator en een MoCap-animator.

Gezien de gebruikelijke wachttijden voor de ontwikkeling van Rockstar-games, is het waarschijnlijk dat deze posities bedoeld zijn voor games op consoles van de nieuwe generatie. We moeten gewoon wachten.