De releasedatum van Dead or Alive 6 is enigszins uitgesteld. Oorspronkelijk moest de game worden gepubliceerd op 15 februari 2019 maar vandaag via een mededeling op de Officiële site, we leren dat de nieuwe publicatiedatum is ingesteld voor 1 maart 2019.

Yohei Shimbori, de producent van het spel, legde uit dat de twee extra weken nuttig zullen zijn om het spel verder te verfijnen.

Hier is Shimbori's verklaring:

Het spijt me enorm voor het ongemak veroorzaakt door de vertraging van Dead or Alive 6. De ontwikkeling van de titel is al bijna voltooid, maar we willen graag meer tijd nemen om de balans, gameplay en expressiviteit te perfectioneren. In ruil voor uw verdere geduld zetten we ons in om u de best mogelijke spelervaring te bieden.

Dead or Alive 6 zal op PlayStation 4, Xbox One en pc aankomen en een demo kan ook binnenkort beschikbaar zijn.