Een afbeelding gepubliceerd op het Steam-forum van Bayonetta lijkt Catherine's komst op pc te suggereren. En het beeld in kwestie is gewoon een schaap. Maar laten we in de juiste volgorde gaan.

Het beeld van de schapen is nauw verbonden met de titel van Atlus. Zonder te veel te verwennen, worden de personages in het spel vaak afgebeeld als schapen in de droomwereld waar de puzzelsecties van het spel plaatsvinden.

met Catherine: volledig lichaam naar het westen komen, zou het logisch zijn als Sega de game naar de pc brengt. De Full Body-editie bevat extra inhoud die niet aanwezig is in de 2011-game die is gepubliceerd op PlayStation 3 e Xbox 360, ook inclusief een derde liefdesroute.

Om de een of andere reden suggereert Sega graag pc-poorten met andere bestaande porteringen. wanneer Overwinnen, de schutter Platinum Games geregisseerd door Shinji Mikami, werd aangekondigd voor pc, heeft Sega een kleine avatar van de protagonist verborgen in een Bayonetta-update.

Als Catherine op pc zou aankomen, zouden misschien zelfs andere titels van Atlus, zoals Persona 5 of de verschillende spin-offs, in twijfel kunnen worden getrokken.

Reacties

antwoorden