"Het huwelijk van de eeuw", dus die tussen Fedez en Ferragni werd gedefinieerd, maar misschien is er nog een die moet worden herinnerd oorspronkelijkheid (en het is ook dichter bij ons gewone stervelingen).

Een echtpaar heeft inderdaad besloten om trouwen in Fallout 76, de Bethesda-titel die zoveel discussie heeft veroorzaakt vanwege de talrijke aanwezigheid van bugs en de algemene ervaring die niet optimaal is.

Zoals je kunt zien op de post, besloot het echtpaar om de bruiloft te vieren als een echte ceremonie, met veel priester, trouwringen en feest voor de gasten:

En dus zijn we getrouwd in Fallout 76. Een vriend van ons in het spel trouwde met ons in de Holy Mothman-tempel nadat ik het voorstel had ontvangen. Het hele evenement en de trouwringen werden gesponsord door Nuca Cola. We hebben ook een leuke afterparty onder water gemaakt.

Het echtpaar was eigenlijk al getrouwd, maar zoals gezegd, hadden de twee de documenten alleen ondertekend zonder een echt feest te vieren, wat ze nu zouden kunnen doen in Fallout 76.

Zoals ze in deze gevallen zeggen, leefden ze gelukkig en gebombardeerd.