"Il matrimonio del Secolo", zoals die tussen Fedez en Ferragni is gedefinieerd, maar misschien is er nog een die moet worden onthouden voor oorspronkelijkheid (en het is ook dichter bij ons gewone stervelingen).

Een echtpaar heeft inderdaad besloten om trouwen in Fallout 76, de titel Bethesda die zoveel heeft gemaakt om te discussiëren over de vele aanwezigheid van insecten en de algemene ervaring niet optimaal is.

Zoals je kunt zien op de post, besloot het echtpaar om de bruiloft te vieren als een echte ceremonie, met veel priester, trouwringen en feest voor de gasten:

En dus zijn we getrouwd in Fallout 76. Een vriend van ons in het spel trouwde met ons in de Holy Mothman-tempel, nadat ik het voorstel had ontvangen. Het hele evenement en de trouwringen werden gesponsord door Nuca Cola. We hebben ook een leuke onderwaterafspraak gemaakt.

Het echtpaar was eigenlijk al getrouwd, maar zoals gezegd, hadden de twee de documenten alleen ondertekend zonder een echt feest te vieren, wat ze nu zouden kunnen doen in Fallout 76.

Zoals ze in deze gevallen zeggen, leefden ze gelukkig en gebombardeerd.

Reacties

antwoorden