Het debuut van Fallout 76 het was enigszins wankel. Niet alleen kreeg de game veel negatieve recensies, maar sommige fans waren ook zo boos over het handtasschandaal van de Collector Edition (dat in plaats van nylon was) dat ze contact opnamen met een advocatenkantoor om een ​​collectieve rechtszaak aan te spannen.

Tot nu toe is Fallout 76 nog geen volledig stabiele ervaring. De nuke-codes die nodig zijn om een ​​atoombom te lanceren, beschikbaar vanuit de gamekaart, zijn bijvoorbeeld tijdelijk geblokkeerd.

Bethesda hij hoopt het spel hoe dan ook te veranderen. Het bedrijf bracht in december een reeks corrigerende patches uit en verdubbelde de toewijding om het spel in een recentere versie te verbeteren plaatsen op de blog. Volgens Bethesda heeft Fallout 76 binnenkort nieuwe missies, wekelijkse evenementen, Vault-openingen, een nieuwe PvP-modus, de langverwachte spelerswinkels en nog veel meer. Helaas hebben we geen andere details over de publicatie van deze verbeteringen, dus we hoeven alleen maar te wachten.

Reacties

antwoorden