Fallout 76 startte niet op de beste manier, we weten het. Bethesda probeer dan een stuk te zetten en kondig aan, als een kerstcadeau zal een kopie van Fallout Classics Collection op pc geven aan iedereen die Fallout 76 heeft gespeeld. Bethesda stelt vervolgens dat de promotie ook gericht zal zijn op PS4 en Xbox ONE-spelers, die hun kopie nog steeds zullen ontvangen, zelfs als ze alleen op pc kunnen worden ingewisseld. Fallout Classics Collection bevat Fallout 1, Fallout 2 en Fallout: Tactics. Momenteel, met kerstverkopen, is het verkrijgbaar bij 5.99 euro op Steam.

Ben je tevreden of denk je dat het niet genoeg is? Of misschien dat er nooit genoeg zal zijn?

#BuoneFeste! Iedereen die zich heeft aangemeld # Fallout76⁠ van de officiële lancering in de 2018 ontvangt een gratis ...

Publiée par Fallout op Samedi 22 décembre 2018

Reacties

antwoorden