We hebben zo lang over gepraat Beyond Good & Evil 2, het ambitieuze project van Ubisoft en vervolg (eigenlijk prequel) van het eerste hoofdstuk dat is uitgebracht in de verre 2003. We weten heel weinig over de game, met sommige pre-alpha-video's met spatten van gameplay, maar ver van wat de game in de definitieve versie zal zijn, althans volgens de woorden van de ontwikkelaars.

Het Franse softwarebedrijf wilde ook graag over de game praten tijdens een livestream, en verklaarde dat Beyond Good & Evil 2 zal constant de aanwezigheid van een internetverbinding vragen.

Dit zou nodig zijn voor de structuur van het spel zelf, voor hoe het was ontworpen en voor de heel veel co-op-activiteiten, hoewel deze niet verplicht zijn:

Beyond Good & Evil 2 is een online multiplayer-game met een rijke coöpervaring. Hiervoor kan de game alleen worden gebruikt met een internetverbinding om onbeperkt te browsen, dynamische updates te ontvangen en met vrienden te spelen. Hoe dan ook, co-op spelen of niet is een beslissing die aan de speler is, natuurlijk is het mogelijk om solo te spelen.

De naakte en onbewerkte singleplayer zal niet worden beïnvloed, maar in elk geval zal de internetverbinding nodig zijn, wat al degenen die wachten niet zou kunnen behagen Beyond Good & Evil 2 voor vele jaren.

Reacties

antwoorden