Street Fighter V heeft onlangs in-game advertenties geïntroduceerd, gevonden in de laadschermen, op de personagemodellen en tijdens het spel zelf. Zelfs als dergelijke advertenties kunnen worden gedeactiveerd, is de introductie ervan niet goed ontvangen.

Street Fighter uitvoerend producent Yoshinori Ono reageerde op de kritiek op deze actie. In een verklaring op Twitter bedankte Ono de fans voor hun feedback en voegde eraan toe dat Capcom deze feedback blijft overwegen en nadenkt over hoe de gesponsorde inhoud in de toekomst kan worden "verbeterd".

We waarderen en danken onze community voor het geven van feedback over de nieuwe functie van gesponsorde content die deze week is toegevoegd aan de Street Fighter V: Arcade-editie. We zullen doorgaan met het verzamelen van feedback van iedereen om te zien hoe we deze nieuwe speler-functionaliteit kunnen blijven verbeteren.

Kortom, het klassieke standaardantwoord. Advertenties zijn er, en zullen blijven, aftreden.