Charles Martinet is nu het hart en de geest ingegaan van alle liefhebbers van videogames. Alom bekend als de stem van Mario en vele andere persoonlijkheden uit de wereld van de paddenstoelen, heeft Martinet ook geuit persoanggi Skyrim, Resonance of Fate, en nog veel meer, maar het is dankzij de Italiaanse loodgieter die erin slaagde om in de recordboeken.

Charles Martinet heeft net een wereldrecord bereikt. In feite heeft de stemacteur herhaaldelijk zijn stem geleend aan hetzelfde personage. Martinet verdubbelde Mario honderdmaal, en dit cijfer is bereikt dankzij Super Smash Bros. Ultimate.

Martinet heeft niemand verslaan voor deze titel, het wereldrecord is voor hem gemaakt, maar het is duidelijk dat niemand anders in de buurt komt. De stemacteur van Mario heeft ook een Instagram-profiel dat behoorlijk actief is en vol vrolijke en zorgeloze berichten staat.