Sneeuwstorm gaat weg van de ontwikkelaars van Heroes of the Storm en annuleert verschillende officiële eSport-evenementen die aan MOBA zijn gewijd. De aankondiging werd vandaag gedaan in a plaatsen op het officiële blog van de nieuwe president van Blizzard J. Allen Brack en vanuit het hoofd van ontwikkeling Ray Gresko.

We hebben de moeilijke beslissing genomen om een ​​aantal ontwikkelaars van Heroes of the Storm naar andere teams te verplaatsen, en we zijn zeer verheugd over de passie, kennis en ervaring die tot deze projecten zullen leiden. Ondanks de verandering zullen we de game actief blijven ondersteunen met nieuwe helden, thema-evenementen en andere content waar onze community dol op is, zelfs als de cadans zal veranderen.

Hoewel het nog nooit zo populair is geweest als het is League of Legends e Dota 2, HotS heeft nog steeds een bescheiden aantal fans. Blizzard zegt dat het besluit is genomen om de andere games en onaangekondigde projecten waarop het bedrijf werkt te ondersteunen.

De post gaat verder om dat te verklaren Heroes Global Championship e Heroes of the Dorm, twee eSport-evenementen, komen niet terug in de 2019.

Reacties

antwoorden