Laten we beginnen bij een heel belangrijk uitgangspunt: wie je nu schrijft, is een uiterst gepassioneerde (en bekwame) persoon van Red Dead Redemption en, bijgevolg, van Red Dead Online. Ik passeerde de liv. 50 en ik weten waar ik het over heb. Begrijp me niet verkeerd: ik heb geen egocentrische bedoelingen. Integendeel, ik wil je overtuigen van het feit dat de regels die je hieronder zult vinden het resultaat zijn van een echt EMPIRICA-onderzoek tijdens uren en uren spelen, attent en volhardend. U zult de gebruikelijke vier gekopieerde dingen niet vinden elkaar uit standaardhandleidingen al geschreven en echter niet erg gedetailleerd. Wat je hieronder leest, is het resultaat van echt hard gamen, met de bedoeling je (echt) te helpen in elk aspect van de mooie en uitgestrekte Red Dead Online. De gids zal zijn zeker regelmatig bijgewerkt, ook gebaseerd op de updates die tijdens de constructie worden ingevoegd. De volgorde van de argumenten zal in principe worden verdeeld: ik zal beginnen met de statistieken en de belangrijkste missies en dan de resterende aspecten bespreken. Veel leesplezier!

Creatie van het personage, statistieken en hoofdmissies

Als je nog niet in de wereld van Red Dead Online bent geweest, is het eerste wat je moet doen je avatar maken. Pas uw uiterlijk aan op uw voorkeur, maar onthoud: je uiterlijk zal permanent zijn. In het spel kun je alleen stijlen van baard en haar veranderen, dan jukbeenderen, ogen, eigenschappen enzovoort. De enige manier waarop je je uiterlijk kunt veranderen, is om een ​​ander personage te maken, waarbij je alle voorgaande vorderingen verliest.
Nadat je je avatar hebt gemaakt, moet je beslissen waar je de avatar wilt toewijzen 2-bonuspunten tussen basisstatistieken: Gezondheid, Weerstand, Dood Oog. Zet er zelfs geen op Resistance: het is de makkelijkste statistiek om te bewerken (net als in een enkele speler) terwijl je gewoon rent of springt om te upgraden, acties die je onvermijdelijk zult spelen. Als je goed kunt vuren, leg je beide punten op Gezondheid. De ervaring voor de Dode Oog, in feite, wordt voornamelijk verworven door het doen van Headshot; de gezondheidservaring neemt daarentegen toe met doden of met tomahawks en boog, "zeldzame" en bijgevolg moeilijke moorden. Als je nauwelijks gericht bent, leg dan 1 op Gezondheid en één op Dode ogen maar, nogmaals, GEEN UITGANGSPUNT OP DE WEERSTAND.

Nadat u het karakter hebt gemaakt en de 2-bonuspunten hebt toegewezen, start en voltooit u ALLE BELANGRIJKSTE MISSIES. Probeer niet door iets anders te worden ingenomen, binnen een paar uur ben je klaar en heb je goud, geld en ervaring veilig gesteld. Tijdens de eerste missies moet je keuzes maken die van invloed zijn op je niveau van Honor, Honor, wat op zijn beurt de finale van de geschiedenis zal beïnvloeden. Maak je geen zorgen: ze zijn ook nog steeds speelbaar, verander gewoon je niveau van eer nadat je een van de twee hebt voltooid. Wat ik u dan adviseer is om eerst het eervolle einde te ontgrendelen (het maken van eervolle keuzes in voorgaande missies), vervolgens criminelen maken, oneerlijk worden en de ontbrekende laatste missies ontgrendelen. Dit komt omdat het op het spel staan ​​veel gemakkelijker is om eer te verliezen dan om het te verwerven. De keuzes die aanwezig zijn in de missies, aan de andere kant, zullen u in staat stellen een aanzienlijke boost te krijgen, zowel in het geval van eervolle keuzes, of in het tegenovergestelde geval. Maak je personage, plaats de 2-bonuspunten en maak ALLE missies van de geschiedenis. Nu bent u klaar om in het hart van Red Dead Online te komen.

Wat is het gebruik van de Dead Eye in Red Dead Online?

Ik weet dat veel mensen zich deze vraag hebben gesteld. Hoewel RDO geen slow motion heeft, blijft de Dead Eye onder bepaalde omstandigheden buitengewoon nuttig.
Eerste de Dead Eye zal een ander effect hebben, afhankelijk van de Skill-kaart die je kiest te gebruiken: gooi "Bocche di Fuoco", "Marchiato a Morte" en "Musa Inspiratrice" onmiddellijk weg. Overweeg vervolgens de resterende drie en ga proeven. Ze zijn allemaal zeer situationele vaardigheden, het is moeilijk om met zekerheid te zeggen wat de beste zou kunnen zijn.
Naast de Skill-kaart, gebruik je de Dead Eye bij twee specifieke gelegenheden: om effectiever te schieten met het jachtgeweer (verbeterd bereik en schade); om het doelwit te stabiliseren wanneer, in het geval van geweergevecht, je bent geraakt en je de zoeker niet langer kunt vasthouden. Als je goede headhunters bent, zul je zien dat dit gebruik in de lange afstand gevechten je leven radicaal zal veranderen.

Skill Set: welke is de beste?

De Skill Set bestaat uit 4 slots: 1 gereserveerd voor Dead Eye en 3 Abilities gereserveerd voor passieve vaardigheden. De kaarten en dus de vaardigheden om uit te kiezen zijn in totaal 20: wat is dan de beste combinatie? Van deze 20 moeten de meeste a priori worden weggegooid gezien de effecten die objectief niet erg nuttig zijn. In aanvulling op de reeds in de paragraaf Dead Eye genoemd, losgelaten passieve "In perfecte staat", "De gave van de concentratie", "alternatieve geneeskunde", "Doelstelling One", "Beademingsballon provetto", "geboren om te vechten", "in dekking "," ruiter "," noodzakelijk deugd "," geduld van landon "," korte worp "," positieve reeks ". Rekening houdend met de weinige overgebleven en het nut in PvP, persoonlijk de beste vaardigheden worden voorgesteld door: Dead Eye = Slow en Constant, Passive 1 = Cold Blood, Passive 2 = Eye for Eye, Passive 3 = Watchful Eye. Als u wilt, vervangt u een passief op uw gemak met "Death Proof". Het onderliggende concept is duidelijk: je hoeft de schade niet op te peppen of te stinken. Je moet a priori mensen vernietigen met een hoofdschot, meer schade of verdediging achter schuilplaatsen waar het je niet uitmaakt. Tenzij je gaat kamperen, maar dat is niet het geval. Veel van de hierboven genoemde Ability Cards zullen ze ontgrendelen door het level te verhogen, door 50-dollars één te betalen aan het eerste niveau, 350 aan het tweede en 500 aan het derde niveau. Dus wacht op degene die je interesseert en leg het geld apart: het is nutteloos om willekeurige vaardigheden te verbeteren die je niet meer zult gebruiken.

Welke wapens te gebruiken

Wat de Skill Set betreft, mijn bedoeling is om je oorlogsmachines te maken en alleen op het maximum te richten. Bij de keuze van te gebruiken wapens, is je enige parameter de nauwkeurigheid, namelijk de snelheid waarmee de zoeker wordt gesloten om perfecte foto's te garanderen. Met dezelfde precisie wordt het vervolgens met een snelheid van vuur en oplaadsnelheid doorgegeven. Volgens deze kenmerken, het huidige OP-geweer is ongetwijfeld de Varmint. Verkrijgbaar vanaf de eerste niveaus en tegen de schamele prijs van ZEVENDE dollars, de Varmint is zeker het sterkste wapen in het spel. Het heeft maar één fout: je wordt gedwongen om een ​​headshot te maken. In het begin voor velen van jullie kan het frustrerend zijn, maar ik verzeker je: het is de beste manier om jezelf te trainen en veel bevrediging na verloop van tijd weg te nemen. Wat betreft de wapens, de Semiautomatica is zeker de meest betrouwbare. Laat de Mauser met rust. Zorg voor een Varmint en een semi-automatisch pistool en je zult worden vastgemaakt tot liv. 100.

Reeks boekhouding en PvP

In Red Dead Online bevat de reeks accounts verschillende PvP-modi. Van het gebruikelijke "schieten tussen teams" naar het specifieke (en saaie) "Geen afval". Hier zijn enkele tips waarvan ik hoop dat ze nuttig zijn voor elke modus.

Op jacht naar de mens: wanneer je paait, ren niet recht vooruit als een gekke en doelloze bots. Kijk om je heen, vaak terug, blijf voornamelijk in de spawn en knip de nabij geborenen af. Het is onnodig om blindelings te gooien in het achtervolgen van de speler van meer punten op de kaart: sterf gewoon. Wachtwoord: geduld. En natuurlijk ook kopschot.
Wapen van keuze, zowel in teams als in single: kijk in dit geval altijd terug om te voorkomen dat je een tomahawk achter je rug krijgt. Gebruik het op zijn beurt als je kunt, maar de 3-punten gegarandeerd door het jachtgeweer, maken het het ideale wapen. Om het beter te gebruiken, raad ik aan de Dead Eye te gebruiken zoals eerder vermeld: het zal je een beter bereik en schade garanderen. Niet alleen: bekijk de trein wanneer deze arriveert. In de nabije omgeving spawna een boog (die bijna allemaal afsnauwt) die je goed garandeert 9 punten om te doden. Probeer ook, wanneer je kunt, het geweer te vervangen door een jachtgeweer dat gemakkelijk op de kaart verschijnt.
Geen verspilling: er is niets te zeggen. Als je bereid bent om skipparla zoveel mogelijk te gebruiken, kies dan voor "Serie di Rese dei grandi".

Hoe snel te exporeren

Als je van PvE houdt, garanderen de missies van de Unknowns je een goede tijd / entertainment / exp. Natuurlijk moet je ze op zijn minst met een vriend doen: de kansen dat de andere spelers je lastigvallen, zijn hoog.
Of je het nu leuk vindt of niet PvP, de reeks accounts blijft de snelste manier om snel te expanderen. Elke kill verdient tussen (afhankelijk van de stand), de meeste 10 exp bonus 20 en 5 exp voor headshot, het doden van de afstand, het doden met dode ogen, het lichaam doden van een lichaam etc ... Niet om de bonus spel dat, nog steeds volgens noemen van de modaliteit en van het resultaat, is het van minimum 250 exp, tot een maximum van ongeveer 500.
Een andere vruchtbare methode is om de Beloningen (Uitdagingen) te voltooien. Sommige kunnen na het voltooien opnieuw worden ingesteld om ze te herhalen, waardoor hun exp opnieuw wordt gegarandeerd. Ik heb een lijst opgesteld met de meest eenvoudige en meest directe voor jou:
"Maximaliseer het niveau van Eer" "Stel het minimum niveau van de" "eerwraak 1000 vijanden" "Tasting 20" "plant Killing 1 vogel vliegen met een pijl" "Complete 10 missies Free Roam" "Reach maximale binding met het paard "" het doden van dieren 1000 "" iets te verkopen in drie verschillende soorten winkels (hek, slager en arts) "" Visit 50 winkels "" Sell 100 fabriek arts "

Hoe u snel goud en geld kunt verdienen

Ik zal hier niet zijn om bugs of strategieën van welke aard dan ook op te sommen. Het wachtwoord is in dit geval, net als voor de exp, PLAY. Hier zijn enkele richtlijnen om geld te verdienen in Read Dead Online zonder kostbare tijd te verspillen.
Als je goed opschiet, is de beste methode PvP. Aan het einde van de game kun je, als je wint, ook 27 dollaroni (Hunting for Man) winnen. Bovendien voorkomt de snelle opeenvolging tussen het ene en het andere spel verspilling van tijd.
Als je van Free Roam houdt, de Unknowns zijn een goed compromis, hoewel soms de afstand om ze te bereiken veel zou kunnen zijn. Er is ook te zeggen dat dit de enige activiteit is, voor nu, in staat om zelfs 0.12 van goud te krijgen. Altijd over goud gesproken, het voltooien van de uitdagingen die in de vorige paragraaf worden genoemd, stelt u in staat om een ​​aandeel te verdienen. Onthoud ook dat elke 5 liv. je hebt een schatkaart beschikbaar te verzamelen op het postkantoor. Open het en ga op zoek naar de buit. Het lijkt triviaal, maar ik wil het herhalen: koop alleen wat strikt noodzakelijk is, tenminste in het begin. Wil je je goed kleden? Ik begrijp het, maar je koopt geen driehonderdduizend jurken die je nooit zult dragen. Ga zonder mislukken.
Dan is er het hoofdstuk over DE JACHT. Ik zeg je duidelijk: het is niet zo voordelig als het lijkt, ook omdat het de enige activiteit is om goud niet te garanderen. Terugtrekken om maximaal drie karkassen terug te brengen wordt niet zo handig, vooral als je geen wapens hebt om perfecte moorden te plegen. Gelukkig hebben we echter de Varmint die terugkomt om ons een handje te helpen. De Varmint is het perfecte wapen om een ​​groot aantal kleine dieren te doden (slangen, eekhoorns, stinkdieren, konijnen, kleine vogels, wasberen, enz.) die een karkas op zijn minst "goed" garanderen. Dat niet alleen. De kleine dieren zijn perfect om het probleem van heen en weer gaan te overwinnen: je kunt ze direct in de zak stoppen, waardoor je de kans krijgt om zonder onderbreking verder te jagen. Dezelfde redenering is van toepassing op vissen, wat interessant wordt omdat het een goede hoeveelheid vis "kan opslaan" voordat het wordt verkocht.

Gratis Roam Guide to Cots

De holen zijn een andere activiteit die aanwezig is in Red Dead Online, handig om de ritmes te doorbreken en plezier te hebben. Ze garanderen ook een goede hoeveelheid exp. Omdat het zo veel is en constant wordt bijgewerkt, heb ik besloten om een ​​apart artikel te maken dat je dagelijks kunt wijzigen. Zodra het klaar is, zal ik de herstelling van het artikel hier plaatsen.

Reacties

antwoorden