Sega bevestigde dat Project Judge, het volgende spel van de ontwikkelaar van Yakuza Ryu Ga Gotoku Studio, komt in het Westen aan in de 2019 en krijgt de titel Oordeel.

Dit wordt gemeld door het officiële Twitter-account van Sega.

Kom in Takayuki Yagami's geest en gebruik onderzoeksvaardigheden om de geheimen te ontdekken die zijn gevonden in de diepe corrupte buik van Kamurocho wanneer Judgement in de zomer van 2019 wordt gelanceerd!

Daarnaast presenteert de teaser ook een Engelse nasynchronisatie, een ongewone toevoeging omdat de Yakuza-games traditioneel alleen de originele Japanse nasynchronisatie hebben aangeboden. Er werd bevestigd dat de game beschikbaar zal zijn met dubbele audio en dubbele ondertitels en je kunt vrij kiezen tussen Japans Engels.

Op dit moment staat er slechts één PlayStation 4-logo onderaan de pagina website, dus voorlopig lijkt het een exclusieve console van Sony.

https://twitter.com/SEGA/status/1071488382864224257