Het is echt gebeurd. In Ierland, een senior directeur van EA werd ontslagen want gezegd hebbende, citeren we, dat we "de pisell * niet naar buiten willen brengen en het op tafel willen leggen om te kijken wie het groter heeft". Het slachtoffer, Philippe Grenet, hij werd ingelijfd door de spion van de persoon met wie hij sprak, een (beruchte) vrouw wiens naam we niet kennen. De laatste, sterk verontwaardigd, beëindigde het gesprek en rapporteerde onmiddellijk het feit, wat leidde tot de verbranding van Grenet.

Grenet, voor de rechtbank, verdedigde zichzelf door te zeggen dat zijn verklaring niet de bedoeling wilde onthullen om 'de lengte van zijn penis' te willen vergelijken, maar 'geen wedstrijd wil beginnen' met de persoon naar wie hij verwees. Dat is de universele betekenis van dat gezegde.
Niet alleen (en hier komt de schoonheid). Philippe beweert ook dat de collega met wie hij sprak, zeker te kwader trouw is, kandidaat zijn (verliezen) voor de positie die hij momenteel bekleedt. "Hij toonde altijd een negatieve houding en verminderde mijn rol als zijn manager."

De advocaat van EA verklaart dat, aangezien Grenet het feit heeft toegegeven, het het recht van de onderneming is om haar contract te kunnen beëindigen. Het is duidelijk dat de rechtbank anders denkt en dit verhindert EA om iemand anders te benoemen tot de voormalige rol van Grenet tot de kwestie is opgelost, met de zaak volgende week. Hoe zal het eindigen?

#TEAMGRENET

bron