Het is echt gebeurd. In Ierland, een senior directeur van EA werd ontslagen We zeggen namelijk dat we tekstueel citeren, niet willen "de pisell * eruit halen en op tafel leggen om te zien wie de grootste heeft". Het slachtoffer, Philippe Grenet, is ingekaderd door het bespioneren van de persoon met wie hij samenwerkt, een vrouw (berucht) wiens naam we niet kennen. De laatste, sterk verontwaardigd, eindigde het gesprek onmiddellijk gemeld het feit, wat leidde tot de oprichting van de Grenet.

Grenet, voor de rechtbank, verdedigde zichzelf door te zeggen dat zijn verklaring niet de intentie wilde laten "de lengte van zijn penis willen vergelijken", maar dat hij "geen wedstrijd wil beginnen" met de persoon aan wie hij refereert. Dat is dan de universele betekenis van die manier van spreken.
Niet alleen (en hier komt de schoonheid). Philippe beweert ook dat de collega met wie hij sprak, zeker te kwader trouw is, nadat hij heeft uitgeoefend (verliest) voor de functie die hij momenteel bekleedt. "Hij toonde altijd een negatieve houding en beperkte mijn rol als zijn manager".

De advocaat van EA verklaart dat, nadat de Grenet het feit heeft toegegeven, het het recht van de onderneming is om haar contract te beëindigen. Blijkbaar denkt de rechtbank daar anders over en voorkomt ze EA om iemand anders te benoemen tot de voormalige rol van Grenet tot de kwestie is opgelost, met de zaak volgende week. Hoe zal het eindigen?

#TEAMGRENET

bron

Reacties

antwoorden