Bedrijf van Heroes 2 kwam uit vijf jaar geleden, en zelfs als vandaag niet de verjaardag van het debuut is, dacht Sega er nog steeds aan om te vieren door te bieden gratuitamente het spel op Steam! De Relic-handtekening RTS blijft tot maandag gratis en eenmaal gevangen, is deze voor altijd de jouwe. Je kunt het krijgen Hier.

Het is niet de eerste maal Bedrijf van Heroes 2 wordt gratis aangeboden op Steam: hetzelfde was gebeurd vorig jaar, op de vierde verjaardag van het spel. Als je een passie hebt voor de Tweede Wereldoorlog, en meer in het bijzonder voor deze hele goede titel, kun je ook de mogelijkheid evalueren om de DLC en de uitbreidingen voor het spel te krijgen: ze zijn in de 75% korting, en zelfs meer als je daar aankomt alles bij elkaar; ook in dit geval duurt het aanbod tot maandag.