Over acht pagina's met support tickets, samen met de persoonlijke gegevens van gebruikers, zijn zichtbaar op de Bethesda-website voor een korte periode of zijn rechtstreeks naar andere gebruikers verzonden.

Het softwarebedrijf verwijderde de site snel, corrigeerde de fout en gaf een verklaring over de overtreding:

We hebben een fout aangetroffen op onze website voor klantenondersteuning waardoor sommige klanten gedurende een korte periode ondersteuningskaarten konden bekijken die waren ingediend door een beperkt aantal andere klanten. Na de ontdekking hebben we de website onmiddellijk verwijderd om de fout te corrigeren. We zijn dit incident nog aan het onderzoeken en zullen verdere updates bieden.

Hoewel sommige rapporten hebben gesuggereerd dat de details van de creditcards van gebruikers zijn aangetast, zegt Bethesda dat "volledige creditcardnummers of wachtwoorden niet zijn bekendgemaakt". Van een tegengestelde mening is deze gecertificeerde gebruiker die op Reddit, beweert dat het tickets met creditcardnummers en woonadres van meerdere personen heeft ontvangen

Kortom, de ene fout na de andere.