Ubisoft aangekondigd dat de ontwikkelaar Mike Laidlaw hij trad officieel toe tot de studio van Quebec als een creatief directeur. Laidlaw, bekend van zijn werk aan de reeks Draak Leeftijd di BioWare, heeft in de afgelopen negen maanden met Ubisoft Quebec gewerkt als creatief adviseur voor een project dat nog niet is aangekondigd. Dit zijn zijn woorden:

Vanaf de eerste dag was ik verbaasd over het talent, de creativiteit en de passie van het team in Quebec. De afgelopen maanden heb ik ook de stad en zijn gastvrije mensen ontdekt, die me hebben overgehaald om hier te verhuizen en officieel lid te worden van Ubisoft Quebec.

Ubisoft heeft onlangs zijn aanwezigheid in de stad uitgebreid, een tweede kantoor in Quebec geopend en 200 nieuwe werknemers aangesteld. De nieuwste Ubisoft Quebec-game was Assassin's Creed: Odyssey.

Reacties

antwoorden