Klep en de Chinese uitgeverij Perfecte wereld ondertekende een overeenkomst met de regering van Shanghai ter voorbereiding op de officiële lancering van Steam in China.

Steam is al enige tijd in China verkrijgbaar, maar veel van zijn functies zijn geblokkeerd en de winkel blijft bestaan ​​in een grijs gebied van de Chinese wetgeving. Tijdens een evenement dat deze week wordt gehouden, hebben Valve en Perfect World onthuld dat ze op het punt staan ​​definitieve goedkeuringen te krijgen van de regering in Shanghai, een noodzakelijke stap in de richting van het creëren van een definitieve gelokaliseerde versie van Steam.

De analist van Niko Partners Daniel Ahmad hij deelde twee foto's van het evenement en herhaalde dat de lanceerwedstrijden in China het verkrijgen van een licentie van destaatsbestuur van pers en publicaties.

Steam is al klaar om een ​​enorme gebruikersbasis in China te hebben, wat feitelijk een van de grootste markten ter wereld is. Het heeft al meer dan 30 miljoenen gebruikers, een cijfer dat zal groeien zodra de gelokaliseerde versie officieel wordt gepubliceerd.

Reacties

antwoorden