Fortnite, willy-nilly, is een van de beroemdste games ter wereld, met miljoenen spelers en records voor epic Games, die vond dat zijn duivin gouden eieren legde. Met deze game verdiende hij ook zijn fortuin Ninja, de beroemdste streamer en youtuber over het spel - zo veel om een ​​officieel gezicht te worden - dat uiting gaf aan de keuze van sommige ouders.

Veel kinderenIn feite ze hebben een echte verslaving aan het spel, komen om 12 uren per dag te spelen, wat leidde tot een ongelooflijke toename van ouders die ervoor kiezen hun kinderen binnen te brengen detoxificatiecentra dat kan hen helpen om de tijd die aan deze activiteit wordt besteed geleidelijk te verminderen.

De youtuber, echter, heeft kritiek deze ouders, hen de schuld geven voor deze verslaving van kinderen in plaats van Fortnite. Ninja heeft inderdaad verklaard dat als deze kinderen zoveel uren per dag hebben kunnen spelen, ze minder belang hechtten aan studie en sociaal leven, omdat de ouders gaven hen geen tijd, te druk door werk of andere zaken, ingrijpen met verboden en sessies door psychologen toen er nog tijd was.

Een delicate vraag, waarop Ninja hij doet waarschijnlijk zijn mond omdat hij "representatief" is voor de game Epic Games, maar we kunnen zeker niet zeggen dat de streamer fundamenteel niet goed is.