In de loop van vandaag Ubisoft kondigde de eerste downloadbare content aan voor de nieuwste release Assassin's Creed Odyssey, vorige maand uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In dit geval wordt de betreffende DLC "De erfenis van de eerste Lama", En zijn eerste aflevering"Leren"Zal de functie hebben om spelers te introduceren in het verhaal van Darius, die Perzische koning Xerxes I vermoordde in de ingewikkelde plot van de serie.

De eerste aflevering, in het bijzonder, is vanaf de volgende dag beschikbaar 4 december voor alle platforms. De resterende twee afleveringen, "Dark Heritage"En"voorgeslacht", Zal in plaats daarvan worden gepubliceerd tegen het voorjaar van volgend jaar. We moeten je daarom laten naar de trailer van de eerste aflevering, en wensen je een goed beeld.

Reacties

antwoorden