De december 7 zal arriveren op Nintendo Switch de waarschijnlijk belangrijkste exclusieve van het jaar voor de hybride console, Super Smash Bros. Ultimate. Helaas zijn er echter al enkele exemplaren verkocht - zonder het embargo te respecteren - en dit heeft veel ongemak veroorzaakt voor het Japanse bedrijf.

Il het spel is in feite al illegaal gekopieerd en je kunt het online vinden om gratis te downloaden, uiteraard op een illegale manier. Dit zou Nintendo ernstige schade kunnen toebrengen, die zich snel in actie zou zetten om dit fenomeen zo veel mogelijk te stoppen.

Veel video's van het spel met echt gameplay-sessies ze worden langzaam geëlimineerd, samen met hele sequenties van intermezzo video over avontuurmodus "De ster van Hope"; aangezien het verhaal zeker niet het vlaggenschip van de titel is, zou struikelen op spoiler op YouTube zeker onaangenaam zijn.

Een zeer delicate en serieuze zaak, wat we hopen Nintendo lukt het om zoveel mogelijk te beperken.