Blizzard heeft besloten om koppig en tegengesteld te gaan. Na de eindeloze controverse over Diablo Immortal lijkt het erop dat de volgende stap een Pokémon GO-stijl Warcraft kan zijn!

De BlizzCon 2018 heeft velen teleurgesteld, niet alleen voor de vraag over Diablo (die iedereen een nieuw hoofdstuk verwachtte), maar ook voor wat zijn Warcraft betreft. Ook in dit geval werd het nieuwe hoofdstuk niet toegekend, wijzend op een remake van de laatst uitgebrachte: Warcraft3: opnieuw klaar. Aan dit alles is vandaag het nieuws toegevoegd: een nieuw project voor Warcraft zou op mobiele en in stijl Pokémon GO kunnen zijn. Geen enkele van de ontwerpers en ontwikkelaars van Blizzard heeft ooit de waardering van de Niantic-titel verborgen; Cory Stockton, hoofdontwerper en aan het werk op WoW, heeft zichzelf zelfs een grote fan verklaard. Het ene leidt tot het andere en de intentietot op heden zou zijn om enkele functies van GO te gebruiken in het Azeroth-universum.

Voor velen zal het zeker een belediging en schade betekenen ... wat denk je?

Reacties

antwoorden