Het bijzondere Los Angeles-toernooi van Super Smash Bros. Melee heeft zijn zevende editie bereikt en zoals verwacht Mew2King kon de titel niet behouden; Deze keer ziet het hoofdtoernooi de winnaar de winnaar Hungrybox del team Liquid, gevolgd door het Zweeds Leffen del Team SoloMid.

Onder de verrassingen die de Japanners zeker moeten melden AMSA, die met zijn rode Yoshi een zeer waardige vijfde positie kan kerven. Gebrek aan prestaties voor Mew2King e plup in het single-toernooi (alleen noni), dat echter met één kan worden getroost overwinning in de verdubbelt het toernooi tegen Hungrybox en Bananas. Ernstige afwezigheid helaas die van Armada, die de terugtrekking uit de scene al enkele maanden aankondigde.

In vergelijking met andere toernooien heeft de Smash Summit een compleet andere structuur. Het is in feite een 4-dagen toernooi binnen een Gaming House dat gastheer is de 16-spelers sterker dan de scène, sommige op uitnodiging, anderen op kwalificatie. Naast het hoofdtoernooi worden spelers voor een grote reeks bij elkaar gebrachte evenementen geplaatst, niet noodzakelijkerwijs gerelateerd aan het videogame.

Het feit dat dit zowel een show als een evenement van enorm belang is, zorgt ervoor dat het trouwe publiek het een vast en onmisbaar podium vindt, zo veel zelfs dat de maximale piek van toeschouwers heeft de hedendaagse 60.000-weergaven geraakt, misschien ook vanwege de releasedatum van het volgende hoofdstuk steeds dichterbij ...

Om het toernooi te herstellen of gewoon de resultaten te kennen, refereer je naar de toernooipagina of Twitch-kanaal waar het evenement werd uitgezonden, wachtend op de volgende!