L 'E3 het is niet wat het was, dit is duidelijk. De opkomst van het internet en de steeds vaker voorkomende game-evenementen gedurende het jaar hebben het belang van de beurs in Los Angeles zo belangrijk gemaakt dat Nintendo, enkele jaren geleden, besloot om niet langer een conferentie te houden, maar om gewoon te regisseren, met aanwezigheid maar in de paviljoens.

Draaien gaat veel drastischer in plaats van SonyIn feite heeft het Japanse bedrijf dat wel aangekondigd dat zal de E3 2019 helemaal missen. Geen conferentie, geen consolestation, geen "nabije" presentatie, zoals gebeurde met Electronic Arts.

eenvoudigweg Sony verdwijnt volgend jaar uit de E3-radar, behalve natuurlijk advertenties van derden voor zijn huisconsole. Een sterk signaal dat de losangelina-beurs zeker nog meer glazuur zal laten verliezen, maar dat ertoe leidt dat iedereen denkt aan iets dat toegewijd is aan PlayStation 5 die, tenzij onvoorzien, net volgend jaar zou moeten worden gepresenteerd.

PlayStation-fans zijn echt iets voor ons en we willen altijd innoveren, anders denken en experimenteren met nieuwe manieren om spelers te vermaken. Daarom hebben we besloten niet deel te nemen aan de E3 2019. We denken na over nieuwe manieren om onze community volgend jaar te betrekken en we zien ernaar uit om onze plannen met u te delen.

Met deze woorden Sony stuurt de afspraak naar al zijn fans in de 2019, maar niet alle 'E3.

Reacties

antwoorden