Fatshark kondigde een datum van publicatie voor Warhammer: Vermintide 2 su Playstation 4, en u kunt deelnemen aan de versie bèta-pre-order vanaf vandaag, uiteraard gereserveerd voor degenen die de game zullen pre-orderen.

Het is een gesloten bèta, die vanaf vandaag kan worden geactiveerd, waartoe potentiële spelers onmiddellijk toegang hebben na het bestellen van de Ultimate Edition van Vermintide 2 voor Playstation 4. Daarnaast krijgen degenen die dat doen ook vier dagen vroege toegang tot het spel voordat ze worden gepubliceerd.

Warhammer: Vermintide 2 Ultimate Edition is nu beschikbaar in de PlayStation Store en de releasedatum is ingesteld voor de december 18.

Dit is wat inbegrepen is:

Vier dagen vroege toegang
Onmiddellijke bèta-toegang
Sigmar Keep Statue
Helmgart Heraldry Themed Skins
2-portretten
6 exclusieve heroïsche acties
Schaduwen over Bogenhafen DLC
Terug naar Ubersreik DLC