De nieuwe titel Bethesda, Fallout 76, is gearriveerd op pc, PlayStation 4 en Xbox One en de kritiek die de afgelopen dagen is geboren, is niet gestopt. De vele spelers die de game hebben gekocht, zullen in feite uitblinken Metacritic, met beoordelingen en negatieve meningen die hebben geleid tot de evaluatie - op het moment van schrijven - 2.4-punten op 10.

Gebruikersrecensies zijn verdeeld tussen 96 positief, 9 neutraal en 354 negatief: de laatste gemeld talloze bugs e glitch, dode tijden, A lege kaart en l 'afwezigheid van NPC. Niet onbelangrijke problemen, die ook het gevolg kunnen zijn van een meerderheid van gebruikers die te snel is in het geven van negatieve beoordelingen, maar die niet genegeerd kunnen worden.

Ik vraag me af of Fallout 76 is voorbestemd om jammerlijk te mislukken of als het spel na verloop van tijd, tussen updates en patches, mislukt Bethesda zal in staat zijn om zijn deel van het publiek te verdelen.