Na drie weken waarin zijn debuut exclusief was beperkt tot GOG, Thronebreaker - The Witcher Tales è kwam ook op Steam aan. De Steam-versie van de videogame, die het populairste kaartspel in de setting reproduceert The Witcher, zal u omvattengratis exemplaar di The Witcher: Enhanced Edition, ideaal voor degenen die zich nog niet hebben gewaagd in de hoofdserie van de videogametak van de stemrecht.

De release op Steam is in principe identiek aan die op GOG voor prijs, diverse prestaties en extra content, maar er is een belangrijk verschil ten aanzien van de laatste: enkele van de extra's beschikbaar op GOG ze zullen niet worden aangeboden op Steam. Laten we het specifiek hebben over de titels, avatar e premium fusten die zijn opgenomen in de GOG-editie. Alle andere extra content is op beide platforms, dus we kunnen het een kleine stimulans vinden, door CD Projekt Red, om spelers te overtuigen gebruik je winkel meer, wat zeker een begrijpelijk doel is. Aan de andere kant echter de opname van het eerste en nu klassieke spel van de trilogie The Witcher het is een zeer positieve noot van de release.

Thronebreaker - The Witcher Tales is op Steam bij 25,89 €. Als je jezelf wilt informeren voordat je koopt, kun je onze recensie bekijken Hier.

Reacties

antwoorden