De wereldfinale van de. Werden afgesloten in deze nacht in de Orleans Arena van Las Vegas Rocket League Championship Series.
Het toernooi, waarin de beste 10-teams ter wereld strijden in de 3-modus tegen 3, zag een zege ontstaan Cloud 9 na een Losers Run waarbij ze de helft van de Wereldbeker-teams inclusief de Europeanen hadden weggevaagd Dignitas, toernooifavorieten die de finale van de Noord-Amerikanen voor 4-games hebben toegekend aan 1.
Dus felicitaties aan de Canadezen SquishyMuffinz e Sadjunior (de reserve van het team) en de Amerikanen Kwelling e truc die de som van 200.000-dollars naar huis brengen voor de overwinning van het toernooi.
Het wordt sterk aanbevolen om de wedstrijden van het Wereldkampioenschap te winnen via de Twitch-kanaal van Rocket League , die het hele evenement live heeft uitgezonden.