Hajime Tabata, de man die erin slaagde om het gecompliceerde project van te voltooien uiteinde Fantasie XV, hij ging weg Plein Enix, wat leidt tot de annulering van de resterende geplande DLC voor het spel.

Het nieuws komt op de aankondiging van een "verlies straordinaria"Van 3.733 miljoen yen - iets meer dan 25 miljoen - met de Lichtgevend Productions, de recentelijk opgezette Tabata-studie, geciteerd in het persbericht. Vreemd genoeg maakte Square Enix de aankondiging over Tabata en de annulering van de DLC als onderdeel van een speciale livestream.

Hajime Tabata was een winnende aanwezigheid onder fans en onderdeel van de nieuwe generatie ontwikkelaars van Square Enix. Hij begon zijn carrière bij Tecmo, terwijl hij op Square Enix speelde in games als Final Fantasy 7: Crisis Core, The Third Birthday en Final Fantasy Type-0. Het succes van de laatste leidde hem vervolgens naar het problematische Final Fantasy Versus 13-project, dat eind Final XIX naar huis bracht tegen het einde van 2016.

De titel werd als een succes beschouwd, met meer dan 8 miljoenen exemplaren verkocht en een lange reeks DLC, nu minder omdat de vijf afleveringen die zijn gepland voor de 2019 nooit het licht zullen zien. Hier is wat er gezegd werd Tabata tijdens de livestream;

Wat betreft mijn volgende inspanningen en mijn nabije toekomst, heb ik een project dat ik echt wil consolideren als mijn volgende uitdaging na Final Fantasy XV. "Entre produceren Episode ARDYN Luminous Productions en blijft werken aan nieuwe projecten, voelde ik dat het tijd was voor mij te overhandigen de fakkel door aan de groep van de toekomst getalenteerde collega's en betrouwbaar en ik denk dat ze zullen iets buitengewoons te creëren was.

Reacties

antwoorden