Ark: Survival Evolved was een succes sinds zijn debuut op Steam in de 2015 in Early Access. Drie jaar later heeft het voortbestaan ​​van prehistorische (min of meer) prehistorische dieren een nieuw doel bereikt: het is nu beschikbaar Uitdoving, de nieuwste uitbreiding verwacht van de seizoenspas van de titel Wildcard Studios.

Uitdoving verandert zeker de kaarten op tafel in termen van instelling. Als tot nu toe Ark kometen had onderzocht en ruimtelijke habitats van verschillende typen, de ondergrond enzovoort, nu is het tijd om naar huis te gaan: de uitbreiding is infattiambientata op de aarde. Om preciezer te zijn, een post-apocalyptische aarde, wat natuurlijk het zit vol met dinosaurussen en andere prehistorische wezens, evenals dodelijke drones en dieren van pure fantasie. Er zullen ook nieuwe objecten en vaardigheden zijn.

Na het voltooien van de vroege toegang, hebben besproken een mogelijk vervolg en ook zijn uitgebreid naar andere platforms, Ark heeft daarom nu de zijne gesloten seizoenscyclus. Gezien de aanhoudende populariteit op Steam, is het moeilijk voor te stellen dat Wildcard Studios dat niet heeft gedaan aanvullende plannen voor de titel, of tenminste voor franchise. Om erachter te komen wat het is, hoeven we alleen maar te wachten - en in de tussentijd, overleven in de aarde gereduceerd tot ruïnes van Uitdoving.

Ark: Extinction is beschikbaar op Steam, beschikbaar voor aankoop afzonderlijk of als onderdeel van de seizoenspas.