Onder de weinige kritieken die kunnen worden gemaakt een Nintendo Switch op dit moment is er een totaal gebrek aan applicaties die zijn gericht op streaming of sociale media.

Blijkbaar zal dit tekort worden opgevuld door YouTube dat binnenkort (misschien hebben we het over een paar dagen, zelfs de November 8) zijn toepassing voor de Nintendo-thuisconsole kon vrijgeven, waardoor het leidde tot andere streamingdiensten zoals Netflix, die al lang verklaard heeft dat het de mogelijkheid van landen op 'exploreren' is Schakelaar.

Hoewel het al mogelijk is om te zien Nintendo Switch YouTube (het proces is gemakkelijk terug te vinden door op het net te surfen), een speciale applicatie is zeker handiger en functioneler, misschien met de mogelijkheid van integratie van directe streaming tijdens het spelen in de toekomst (en dus mogelijke opname van Trekken op korte termijn).

Reacties

antwoorden